Lunch
(tot 15.00 uur)
Lunchplateau Basalt
voor 2 personen
Hollandse garnalenkroketjes,
Gemarineerde zalm tartaar,
Oosters vissoepje, Noordzee vissalade, Makreel tapenade, Rustiek brood
€ 19,50 p.p.
2 Hollandse garnalenkroketten
Salade garnituur, Rustiek brood, Cocktailsaus
€ 14,50
2 Zeeuwse rundvleeskroketten
Salade garnituur, Rustiek brood, Dijon mosterd
€ 12,50
Salades
Noordzee vissalade
Gemengde groene salade, Hollandse garnalen,
Gerookte zalm, Gerookte paling,
Yoghurt dressing
€ 22,00
Salade Tonijn
Gemengde oosterse salade, Tonijn tataki, Soyadressing, Wasabimayonaise, Sesam crunch
€ 22,00
Fingerfood
Scampi & look bitterballen 6st.
aioli
€ 9,50
Hollandse
garnalenkroketten 2st.
cocktailsaus
€ 12,50
Grote pelgarnalen portie
aioli
€ 11,00
Brood met makreeltapenade
€ 5,50
Oesters 6st.
Vinaigrette, citroen
€ 19,50
Soepen
Oosterse vissoep
Schelpen, witvis, kokos,
gele curry, lente ui
€ 14,00
Klassieke kreeftenbisque
Rivierkreeft, room, rouille, toast
€ 16,00
Voorgerechten
Visbordje Basalt
Hollandse garnalen,
Gerookte zalm, Gerookte paling,
Garnituur
€ 18,00
Grüner Veltliner
Gemarineerde zalmtartaar
Komkommer,
Hangop van citrus & dragon, Toast
€ 16,00
Pinot Grigio
Tonijn tataki
Spicy seaweed salad, Wasabimayonaise,
Sesam crunch
€ 16,00
Palestra Verdejo
Gewokte thaise mosselen
Kokos, Gember, Curry
€ 18,00
Picpoul de Pinet
Gamba`s piri piri
Knoflook, Tomaat,
Rode peper, Olijfolie
€ 16,00
Vartely Rosé
Carpaccio van Zeeuws kalf
Grana padano, Granny smith,
Geroosterde pitten
€ 14,00
Don Leon Tempranillo
Zeeuwse creuses
Vinaigrette, Citroen
€ 19,50
Xenius Cava Brut
hoofdgerechten
Zeeduivel medaillons
Schuimige Hollandaissesaus, Grijze garnalen
€ 27,00
Salentein Pinot Noir
Noorse zalmfilet
Tomaat-dragon salsa, Feta
€ 24,00
Vartely Chardonnay
Hele zeebaars 350 gr.
Groene kruidenkorst,
Olijfolie, Citroen
€ 32,00
Grüner Veltliner
Hele Sardines uit de oven
Knoflook, Italiaanse kruiden,
Citrus, Olijfolie
€ 24,00
Pinot Grigio
Fish & Chips van kabeljauw
Remoulade, Pickles
€ 21,00
Vartely Chardonnay
In roomboter gebakken zeetong
Groene kruiden, Citroen
( Dagprijs )
Palestra Verdejo
Halve kreeft +/-350 gr.
Kruidenboter, Look
( Dagprijs )
Vartely Chardonnay
Gekookte Zeeuwse mosselen
Salade, Sausjes, Verse frites
( Seizoensgebonden )
( Dagprijs )
Picpoul de pinet / Basalt Blond
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur
hoofdgerechten
Vlees
Ribeye van Zeeuws kalf
( Gegrild )
Klassieke bearnaisesaus
€ 26,00
Vartely Cabernet-Sauvignon
Surf & Turf
Grote black tiger
gamba’s piri piri
&
Ribeye van Zeeuws kalf
( Gegrild )
€ 32,00
Don Leon Tempranillo
Vega
Ravioli van asperges
7 minuten scharrel ei,
Schuimige Hollandaisesaus
€ 22,00
Grüner Veltliner
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur
Fruit de Mer
Plateau Fruits de mer royale
€ 42,00 p.p
Verschillende koude
schaal- en schelpdieren
geserveerd met sausjes,
salade en brood
Plateau Fruits de mer de luxe
€ 54,00 p.p
Verschillende koude
schaal- en schelpdieren +
halve kreeft geserveerd met
sausjes, salade en brood
Dessert
Vlierbloesem panna cotta
Compote van rabarber, Yoghurt roomijs
€ 14,00
Muscat
Crème brûlée van vanille
Witte chocolade roomijs, Crumble
€ 12,00
Moscatel
4 kazen selectie van
fromagerie Murre
Chutney, Vijgenbrood
€ 15,00
Tip! Kies een lekker glaasje uit ons portassortiment
Ruby port / Tawny port 10y /
Tawny port 20y
Koffieplateau Basalt
Bonbons, likeur naar keuze
€ 11,00

