Lunch
(tot 15.00 uur)
Lunchplateau Basalt
voor 2 personen
Hollandse garnalenkroketjes
Glaasje gemarineerde zalm Vissoepje
Zeeuwse vissalade
Makreel-ansjovisboter
Rustiek brood
2 Hollandse
garnalenkroketten
Rustiek brood, Cocktailsaus, Garnituur
2 Ambachtelijke rundvleeskroketten
Rustiek brood, Dijon mosterd, Garnituur
Fingerfood
Brood
Makreel-ansjovisboter, Olijfolie
2 Hollandse garnalenkroketten Cocktailsaus, Citroen
Gefrituurde sardines
Groene kruidenolie, Citroen
Bordje gewokte mosselen
Pernodsaus
Petit plateau fruits de mer
Aioli, Citroen
6 Zeeuwse oesters
Sjalot vinaigrette, citroen
Salades
Zeeuwse vissalade
Gemengde groene salade,
Gebakken Mosselen,
Gerookte kabeljauw,
Truffelmayonaise
La Motte Merlot
Salade gemarineerde zalm
Tabouleh, Tandoori kruiden,
Hangop, Pompoen, Papadum
Don Leon Verdejo
Soepen
Romige vissoep
Rustiek brood, Rouille
Seizoenssoep
Rustiek brood, Garnituur
(vegetarisch mogelijk)
Voorgerechten
Gebakken coquilles
Schuim van pastinaak,
Crème van doperwt,
Krokante pancetta
Teperberg Chardonnay
Gebrande makreel
Gemarineerde rode biet, Balsamico Salsa
van Granny Smith
Mar de ons Albarino
Gemarineerde zalm
Tandoori kruiden, Tabouleh, Pompoen, Hangop,
Munt, Papadum
Don Leon Verdejo
Tataki van eend
Krokante shiitake, Soja ramen Kwarteleitje, Babymais
Don Leon Tempranillo
hoofdgerechten
Heilbotfilet uit de oven
Tapenade van bospaddenstoelen,
Krokante pancetta
La Motte Chardonnay
Gestoomde roodbaarsfilet
Rode pesto, Geroosterde pitten
Schreibeis Gruner Veltliner
Hele zeebaars +450gram
Knoflook-olijfolie, Citroen
Don leon Verdejo
Fish & Chips
Remoulade, Pickles
Halve kreeft +350gram
hele kreeft +700gram
Met look of kruidenboter
La Motte Chardonnay
Zeetong +350gram
dagprijs
Zeeuwse Mosselen
Verse frites, Salade, Sausjes
(seizoen)
Lábeille Picpoul de Pinet
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur
hoofdgerechten
Vlees
Zacht gegaarde eendenborst
Sinaasappel portsaus
La Motte Merlot
Vega
Verse pasta
Bospaddenstoelen roomsaus,
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur
Fruit de Mer
Plateau Fruits de mer royale
Verschillende koude
schaal- en schelpdieren
geserveerd met sausjes,
salade en brood
Plateau Fruits de mer de luxe
Verschillende koude
schaal- en schelpdieren +
halve kreeft geserveerd met
sausjes, salade en brood
Dessert
Zeeuwse babbelaar parfait
Gepocheerde Zeeuwse peer,
Crumble van Zeeuwse bolus
Martinez Saez Moscatel
Chocolade mousse Bloedsinaasappel roomijs,
Witte chocolade krokant
Airen Vina Arpetos
4 kazen proeverij
Notenbrood | Chutney
Tip! Kies een lekker glaasje uit ons portassortiment
Quinta Santa Eufemia!
Ruby / Tawny 10y / Tawny 20y
Koffieplateau Basalt
Likeur, Bonbons

