Lunch
(tot 15.00 uur)
Lunchplateau Basalt
voor 2 personen
Hollandse garnalenkroketjes
kleintje bouillabaisse,
glaasje tonijn tataki
vissalade Basalt,
rustiek brood, rouille
Hollandse garnalenkroketten
zuurdesem, cocktailsaus, saladegarnituur
Ambachtelijke rundvleeskroketten
zuurdesem, Dijon mosterd, saladegarnituur
Fingerfood
Noordzee krabscharen
aioli, citroen
Grote pelgarnalen
limoenmayonaise
Scampi in look bitterballen
rouille
Gefrituurde ansjovis
gremolata, citroendip
Broodplank
makreelboter, olijfolie
Salades
Vissalade Basalt
gemende groene salade, gerookte zalm, gerookte makreel,
grote pelgarnalen,
limoen mayonaise,
yoghurt dressing
La Motte Chardonnay
Salade tonijn tataki
gemengde Oosterse salade, gebrande tonijn,
zeewier-sesam crunch,
wasabimayonaise, soja dressing
Don Leon Verdejo
Soepen
Bouillabaisse Basalt
ravioli, kreeft, kerrieroom
rouille, knoflook crostinis
Seizoenssoep
rustiek brood, olijfolie
Voorgerechten
Visbordje Basalt
Hollandse garnalenkroket, gerookte zalm, gerookte makreel, mesclun, limoenmayonaise, knoflook crostinis
La Motte Chardonnay
6 Creuses
proeverij van de Chef of naturel
Albareda Cava
Tonijn tataki
spicy salad, sesam crunch wasabimayonaise
Don Leon Verdejo
Gebakken wilde gamba`s
piri piri, knoflook crostinis
Don Leon Syrah Rosé
hoofdgerechten
Zeewolffilet
schuimige hollandaisesaus
La Motte Chardonnay
Noorse Zalmfilet uit de oven
crumble van tomaat-dragon-feta
Scott Sauvignon Blanc
Gebakken wilde gamba`s
piri piri, citroen
Don Leon Syrah Rosé
Klassieke Fish & Chips
remoulade, pickles
Lábeille Picpoul de Pinet
Hele zeebaars uit de oven 500gr.
pittige groene kruidenolie, knoflook
Don Leon Verdejo
Zeetong +350gram
Motte Chardonnay
Halve kreeft +350gram /
hele kreeft +700gram
Met look of kruidenboter
La Motte Chardonnay
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur
hoofdgerechten
Vlees
Rose bio kalfsribeye van
de Zeeuwse hoeve Rapenbrug
klassieke bearnaisesaus
Tempranillo
Vega
Verse ravioli van
Hollandse asperges
met schuimige hollandaisesaus
en gestoomde groenten
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur
Fruit de Mer
Plateau Fruits de mer royale
Verschillende koude
schaal- en schelpdieren
geserveerd met sausjes,
salade en brood
Plateau Fruits de mer de luxe
Verschillende koude
schaal- en schelpdieren +
halve kreeft geserveerd met
sausjes, salade en brood
Dessert
Crème brûlée van witte chocolade
karamel roomijs, roodfruit
Martinez Saez Moscatel
Panna cotta citroen
passievruchten curd,
limoen sorbet
Airen Vina Arpetos
Selectie harde kazen van de chef
notenbrood, chutney
Tip! Kies een lekker glaasje uit ons portassortiment
Quinta Santa Eufemia!
Ruby / Tawny 10y / Tawny 20y
Koffieplateau Basalt
koffie, likeur naar keuze, chocolade

