Menukaart

Lunch
(tot 15.00 uur)

Lunchplateau Basalt
voor
2 personen
Hollandse garnalenkroketjes
Glaasje gemarineerde zalm Vissoepje
Zeeuwse vissalade
Makreel-ansjovisboter
Rustiek brood

2 Hollandse
garnalenkroketten

Rustiek brood, Cocktailsaus,  Garnituur

2 Ambachtelijke rundvleeskroketten
Rustiek brood, Dijon mosterd, Garnituur

Salades

Zeeuwse vissalade
 Gemengde groene salade, 
Gebakken Mosselen,
Gerookte kabeljauw,
Truffelmayonaise
La Motte Merlot

Salade gemarineerde zalm
Tabouleh, Tandoori kruiden,  
Hangop, Pompoen, Papadum
Don Leon Verdejo

Fingerfood

Brood
Makreel-ansjovisboter, Olijfolie

2 Hollandse garnalenkroketten Cocktailsaus, Citroen

Gefrituurde sardines
Groene kruidenolie, Citroen

Bordje gewokte schelpen Romige pernodsaus, Venkel, Sinaasappel

Petit plateau fruits de mer
Aioli, Citroen, 6 Zeeuwse oesters, sjalot, vinaigrette, citroen

Soepen

Romige vissoep
Rustiek brood, Rouille

Seizoenssoep
Rustiek brood, Garnituur
(vegetarisch mogelijk)

Voorgerechten

Gebakken coquilles
Schuim van pastinaak,
Crème van doperwt,
Krokante pancetta
Teperberg Chardonnay

Gebrande makreel
Gemarineerde rode biet, Balsamico Salsa
van Granny Smith
Mar de ons Albarino

 Gemarineerde zalm
Tandoori kruiden, Tabouleh, Pompoen, Hangop,
Munt, Papadum
Don Leon Verdejo

Tataki van eend
Krokante shiitake, Soja ramen Kwarteleitje, Babymais
Don Leon Tempranillo

hoofdgerechten

Gegrilde witte heilbotfilet
Schuimige truffelsaus,
Krokante pancetta
La Motte Chardonnay

 Gestoomde roodbaarsfilet
Rode pesto, Tagliatelle,
Zwarte knoflook
Schreibeis Gruner Veltliner

Pasta vongole
Knoflook, Citroen, Peterselie
Rode peper, Olijfolie
Riondo Pinot Grigio

Hele zeebaars +450gram
Knoflook-olijfolie, Citroen
Don leon Verdejo

Fish & Chips
Remoulade, Pickles

 Halve kreeft +350gram
hele kreeft +700gram

Met look of kruidenboter
La Motte Chardonnay

Zeetong +350gram
dagprijs

Zeeuwse Mosselen
Verse frites, Salade, Sausjes
(seizoen)
Lábeille Picpoul de Pinet

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur

hoofdgerechten

Vlees

Zacht gegaarde eendenborst
Sinaasappel portsaus
La Motte Merlot

Iberico varken
van de houtskoolgrill
Truffelpuree, Jus van appelstroop Don leon Tempranillo

Vega

Ravioli gevuld met pompoen
Gorgonzola roomsaus,
Geroosterde pittenmix

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur

MENU van de chef

Een wisselend
3 gangen menu
geïnspireerd op het seizoen

Fruit de Mer

Plateau Fruits de mer royale
Verschillende koude
schaal- en schelpdieren
geserveerd met sausjes,
salade en brood

Plateau Fruits de mer de luxe
Verschillende koude
schaal- en schelpdieren +
halve kreeft geserveerd met
sausjes, salade en brood

Dessert

Zeeuwse babbelaar parfait
Gepocheerde Zeeuwse peer,
Crumble van Zeeuwse bolus
Martinez Saez Moscatel

Chocolade mousse Bloedsinaasappel roomijs,
Witte chocolade krokant
Airen Vina Arpetos

4 kazen proeverij
Notenbrood | Chutney
Tip! Kies een lekker glaasje uit ons portassortiment
Quinta Santa Eufemia!
Ruby / Tawny 10y / Tawny 20y

Koffieplateau Basalt
Likeur, Bonbons