Menukaart

Lunch
(tot 15.00 uur)

Lunchplateau Basalt
voor 2 personen

Hollandse garnalenkroketjes
kleintje bouillabaisse,
glaasje tonijn tataki
vissalade Basalt,
rustiek brood, rouille

Hollandse garnalenkroketten
zuurdesem, cocktailsaus, saladegarnituur

Ambachtelijke rundvleeskroketten
zuurdesem, Dijon mosterd, saladegarnituur

Fingerfood

Noordzee krabscharen
aioli, citroen

Grote pelgarnalen
limoenmayonaise

Scampi in look bitterballen
rouille

Gefrituurde ansjovis
gremolata, citroendip

Broodplank
makreelboter, olijfolie 

Salades

Vissalade Basalt
gemende groene salade, gerookte zalm, gerookte makreel,
grote pelgarnalen, 
limoen mayonaise,
yoghurt dressing
La Motte Chardonnay

Salade tonijn tataki
gemengde Oosterse salade, gebrande tonijn,
zeewier-sesam crunch,
wasabimayonaise, soja dressing
Don Leon Verdejo

Soepen

Bouillabaisse Basalt
ravioli, kreeft, kerrieroom
rouille, knoflook crostinis

Seizoenssoep
rustiek brood, olijfolie

Voorgerechten

Visbordje Basalt
Hollandse garnalenkroket, gerookte zalm, gerookte makreel, mesclun,  limoenmayonaise, knoflook crostinis
La Motte Chardonnay

6 Creuses
proeverij van de Chef of naturel
Albareda Cava

Tonijn tataki
spicy salad, sesam crunch wasabimayonaise
Don Leon Verdejo

Gebakken wilde gamba`s
piri piri, knoflook crostinis
Don Leon Syrah Rosé

hoofdgerechten

Zeewolffilet
schuimige hollandaisesaus
La Motte Chardonnay  

Noorse Zalmfilet uit de oven
crumble van tomaat-dragon-feta
Scott Sauvignon Blanc          

Gebakken wilde gamba`s
piri piri, citroen
Don Leon Syrah Rosé  

Klassieke Fish & Chips 
remoulade, pickles
Lábeille Picpoul de Pinet         

Hele zeebaars uit de oven 500gr.
pittige groene kruidenolie, knoflook
Don Leon Verdejo  

Zeetong +350gram
Motte Chardonnay  

Halve kreeft +350gram /
hele kreeft +700gram
Met look of kruidenboter
La Motte Chardonnay 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur

hoofdgerechten

Vlees

Rose bio kalfsribeye van
de Zeeuwse hoeve Rapenbrug

klassieke bearnaisesaus
Tempranillo    

Vega

Verse ravioli van
Hollandse asperges

met schuimige hollandaisesaus
en gestoomde groenten        

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur

Fruit de Mer

Plateau Fruits de mer royale
Verschillende koude
schaal- en schelpdieren
geserveerd met sausjes,
salade en brood

Plateau Fruits de mer de luxe
Verschillende koude
schaal- en schelpdieren +
halve kreeft geserveerd met
sausjes, salade en brood

Dessert

Crème brûlée van witte chocolade
karamel roomijs, roodfruit
Martinez Saez Moscatel

Panna cotta citroen  
passievruchten curd,
limoen sorbet
Airen Vina Arpetos 

Selectie harde kazen van de chef 
notenbrood, chutney

Tip! Kies een lekker glaasje uit ons portassortiment 

Quinta Santa Eufemia!
Ruby / Tawny 10y / Tawny 20y

Koffieplateau Basalt 
koffie, likeur naar keuze, chocolade