Lunch
(tot 15.00 uur)
Lunchplateau Basalt
voor 2 personen
2 Bouillabaisse kroketjes,
2 Crostini`s met Noordzee vissalade, Klein vissoepje, Glaasje tonijn tataki
Steak tartaar | Rustiek brood
Ambachtelijke garnalenkroketten
Brood, Cocktailsaus, Garnituur
Ambachtelijke rundvleeskroketten
Brood, Dijon mosterd, Garnituur
Salades
Oosterse vissalade
Tonijn tatak, Wakame, Sojadressing Sesamcrunch, Wasabimayonaise
Don Leon Rosé
Salade Surf & Turf
Gebakken gamba’s,
Slowcooked buikspek
Little gem, Frisse yoghurtdressing
La Motte Merlot
Fingerfood
Verse calamares
Aioli, Citroen
Bouillabaisse tapaskroketjes
Rouille, Citroen
Spinkrabpoten
Cocktailsaus, Citroen
Crostini’s
Noordzee vissalade,
Groene kruiden
Broodplank
Makreel tapenade, Olijfolie
Soepen
Vissoep Basalt
Noordzee vis, Room,
Rouille, Croutons
Seizoenssoep
Rustiek brood, Olijfolie
Voorgerechten
Ceviche van koolvis
Zomers zoetzuur, Limoenmayonaise
Don Leon Verdejo
Tonijn tataki
Spicy seaweed salad, Soyadressing,
Sesamcrunch, Wasabimayonaise
Don Leon Rosé
Slowcooked Buikspek & Gamba
Marokkaanse linzen salade,
Granaatappel, Waterkers
La Motte Merlot
Klassieke steak tartaar
Piccalilly, Kwartelei, Toast
Salentein Pinot Noir
2 Hollandse Garnalenkroketten
Brioche, Little Gem,
Cocktailsaus, Garnituur
Petit Plateau Fruits De Mer
Aioli, Citroen
Lábeille Picpoul de pinet
Plateau Zeeuwse Creuses 6st.
Sjalot vinaigrette, Citroen
Planas Cava Brut
hoofdgerechten
Zomer schol op de graat
Schuimige kreeftensaus, Gebakken gamba`s
Schreibeis Gruner Veltliner
Koolvisfilet
Witte wijnsaus,
Gestoomde Zeeuwse mosselen
Riondo Pinot Grigio
Zalmfilet
Citroen-amandel crumble
Scott Sauvignon Blanc
Tijger zeewolffilet
Groene kruidenkorst,
Gepofte cherry tomaatjes
La Motte Chardonnay
Classic Fish & Chips
Doperwtencremè,
Pickles, Crevettes
Klassieke Zeeuwse mosselen
Salade, Verse frites, Sausjes
Kleine Schorre Rivaner
Hele Dorade
Mediterrane kruiden, Olijfolie,
Citrus, +/-600 gram
Don Leon Verdejo
Hele of halve kreeft
Kruidenboter, Look
per 350gr.
La Motte Chardonnay
In Roomboter
Gebakken Zeetong
Citroen
La Motte Chardonnay
Catch of the day
(Zie bord)
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur
hoofdgerechten
Vlees
Steak
Bearnaisesaus
La Motte Merlot
Vega
Ravioli
Ricotta, Spinazie, Rucola
Gepofte cherry tomaatjes
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur
Fruit de Mer
Plateau Fruits de mer royale
Verschillende koude
schaal- en schelpdieren
geserveerd met sausjes,
salade en brood
Plateau Fruits de mer de luxe
Verschillende koude
schaal- en schelpdieren +
halve kreeft geserveerd met
sausjes, salade en brood
Dessert
Crème brûlée van vanille
Caramel roomijs, Koek crumble
Arpetos Airen
Limoen panna cotta
Couilis van gegrilde ananas, Kokos roomijs
Martinez Saez Moscatel
4 kazen proeverij
Notenbrood, Noten,
Vijgen chutney
Tip! Kies een lekker glaasje uit ons portassortiment
Quinta Santa Eufemia!
Ruby / Tawny 10y / Tawny 20y
Koffieplateau Basalt
Koffie & likeur naar keuze, Bonbons

