Menukaart

Lunch
(tot 15.00 uur)

Lunchplateau Basalt
voor
2 personen
kleintje bouillabaisse, garnalenkroketjes, 
oosters slaatje met tonijn tataki, zalmrilette, gekookte pelgamba`s, rustiek brood
€ 19,50 p.p.

Garnalenkroketten met brood
garnituur, cocktailsaus
€ 14,50

Kalfsvleeskroketten met brood
garnituur, Dijonmosterd
€ 14,50

Salades

Salade Basalt
gemengde groene salade,
warm gerookte zalm,
wilde gamba’s, dressing,
rustiek brood
€ 22,50

Salade Tonijn
gemengde oosterse salade,
tonijn tataki, wasabimayonaise,
sesam-soya dressing
€ 22,50

Fingerfood

Noordzee krabscharen
aioli, citroen
€ 14,50

Gekookte pelgamba`s
wasabimayonaise, citroen
€ 12,00

Garnalenkroketjes 2st.
cocktailsaus, citroen
€ 12,00

Scampi bitterballen 6st.
aioli, citroen
€ 9,50

Wisselkroketjes
(dagprijs)

Soepen

Bouillabaisse van
Zeeuwse strandkrabben
 room, rustiek brood, rouille
€ 14,50
Vartely Chardonnay

Pastinaak-pompoensoep
geroosterde pitten, olijfolie, room
€ 12,50

Voorgerechten

Coquilles
pancetta, doperwt, bospaddenstoel
€ 18,50 
Grüner Veltliner 

Wilde gamba`s
knoflookboter, dragon
€ 16,50 
Malbec & Syrah Rose

Warm gerookte zalm
piccalilly, frisse salade, papadum
€ 16,50 
Awarua Sauvignon Blanc

Tonijn tataki
seaweed salad, sesam-soya dressing, wasabimayonaise
€ 16,50
Palestra Verdejo

Huisgerookte ribeye carpaccio
Grana padano, meslcun truffelmayonaise,
geroosterde pittenmix
€ 14,50 
Cabernet Sauvignon

Oesters 6 stuks creuses
sjalot vinaigrette, citroen
€ 19,50 
Xenius Cava Brut

hoofdgerechten

Wilde gamba`s
doperwt, citroenrisotto  
€ 28,50 
Le Rive Pinot Grigio

Zeewolffilet  
schuimige beurre blanc,
rivierkreeftjes  
€ 26,50 
Vartely Chardonnay 

Zeebaarsfilet  
witte portsaus,
gerookte hazelnoot  
€ 24,50 
Grüner Veltliner  

Hele Dorade  
antiboise, geroosterde pitten
€ 28,50
Palestra Verdejo  

Fish & Chips    
pickles, remoulade  
€ 19,50 
Verdejo / Riesling    

Zeetong 350/400 gram
roomboter, peterselie, citroen  
(dagprijs)  
Vartely Chardonnay  

Gekookte Zeeuwse mosselen  
verse frites, sausjes, salade  
( Seizoen/Dagprijs )
Picpoul de pinet / Zeeuwsche witte 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur

hoofdgerechten

Vlees

Geroosterde boerderijeend    
sinaasappel-portsaus  
€ 26,50 
Tempranillo

Surf & Turf

Zacht gegaarde kalfssukade & Wilde gamba’s    
saus van gepofte knoflook  
€ 28,50 
Tempranillo

Geroosterde boerderijeend & Halve kreeft    
sinaasappel-portsaus  
€ 32,50 
Cabernet Sauvignon

Vega

Bospaddenstoelen-truffel ravioli   truffel roomsaus, spinazie,
walnotencrumble  
€ 24,50 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur

Fruit de Mer

Fruits de mer royale
Diverse koude schaal- en schelpdieren:
Kokkels, Hollandse garnalen, Wulken, Mosselen, Gamba’s, Noordzeekrabscharen, 2 Oesters en Salade
€ 38,00

Fruits de mer de luxe
Diverse koude schaal- en schelpdieren:
Kokkels, Hollandse garnalen, Wulken, Mosselen, Gamba’s, Noordzeekrabscharen, 2 Oesters en Salade, halve kreeft
€ 45,00

Lobster bar

½ Kreeft = 250 gram
(lauwwarm geserveerd)  

1/2 kreeft naturel
€ 25,00

1/2 kreeft look
€ 27,00

1/2 kreeft met kruidenboter
€ 27,00

1/1 kreeft any style
€ 39,50

Dessert

Cheesecake
pompoen, speculaas,  bosvruchtenijs   
€ 11,50 
Muscat

Chocoladeproeverij  
ijs, crumble, mousse    
€ 12,50 
Moscatel 

4 kazen selectie
van fromagerie Murre

notenbrood, chutney   
€ 14,50 
Graham’s 10y port

Koffie plateau  
likeur, koffie, bonbons  
€ 10,50