Menukaart

Broodjes

Rustieke speltbol met huisgerookte zalm ingelegde venkel, tuinkers & mierikswortelmayonaise
€ 12,00

Rustieke speltbol met vitello tonnato salsa verde, pittenmix & rucola
€ 12,00

Lunchplank

Vis
broodje gerookte zalm, ambachtelijke garnalenkroket, Zeeuwse vissoep & salade
€ 16,00

Vlees
broodje vitello tonnato , ambachtelijke rundvleeskroket, aspergesoep & salade
€ 16,00

Maaltijdsalades

Vis
broodje gerookte zalm, ambachtelijke garnalenkroket, Zeeuwse vissoep & salade
€ 16,00

Vlees
broodje vitello tonnato , ambachtelijke rundvleeskroket, aspergesoep & salade
€ 16,00

Fingerfood

Hollandse garnalenkroketten
2st. met cocktailsaus & citroen
€ 12,00

Ambachtelijke kabeljauwkroketten
met remouladesaus & citroen
€ 10,00 

Scampi in look bitterballen
6st. met wasbimayonaise & citroen
€ 9,00 

Portie kibbeling van kabeljauw
met remouladesaus & citroen
€ 10,00

Zeeuwse creuses
6st. met sjalot rode wijn vinaigrette en citroen
€ 19,50

Portie rustiek brood
met kruidenboter
€ 5,50

Soepen

Zeeuwse vissoep
met kabeljauw, mosselen,
dille & room
€ 12,50

Hollandse aspergesoep
met gegrilde boeren achterham,
gekookt eitje & asperge
€ 12,50

Voorgerechten

Sashimi combi zalm & tonijn
met spicy salad, soyadressing, wasabimayonaise & zeewier sesam crunch
€ 14,50
Gruner Veltliner

Gamba`s in look
met gele curry, sjalot, peterselie & citroen
€ 14,50
Vartely, Rosé

Gebakken mosselen
met lamsoren, sjalot, knoflook, groene kruiden & citroen
€ 12,50
Picpoul de Pinet Zeeuwsche witte

Vitello tonnato
met salsa verde, cherry tomaatjes, pittenmix & rucola
€ 12,50
Don Leon Tempranillo-Merlot

Hoofgerechten

Noordzeetong
in roomboter gebakken 400gram
(dagprijs)
Vartely, Chardonnay

Catch of the day
(dagprijs)

Zeebaarsfilet
met groene kruiden vinaigrette & geroosterde pitjes
€ 24,50
Palestra, Verdejo

Noorse Zalmfilet
met schuimige hollandaisesaus en dille
€ 22,50
Yalumba, Riesling

Halve kreeft
met kruidenboter 350gram
€ 28,50
Vartely, Chardonnay

Fish & chips
van kabeljauw met remouladesaus
€ 19,50
Awarua Sauvignon Blanc

Steak & chips
met bearnaisesaus
€ 22,50
Vartely, Cabernet Sauvignon

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoensgroenten & verse frites

Portie extra verse frites of groenten €4,50

Dessert

Mousse
van pure chocolade met crumble van brownie & rood fruit
€ 9,50
Muscat

Crème brûlée
van vanille met limoen sorbet
€ 11,50
Moscatel

4 kazen selectie
van fromagerie Murre met notenbrood en chutney
€ 14,00
Tawny Port 10y 

Koffie plateau Basalt
koffie, likeur & bonbons
€ 10,00