Lunch
(tot 15.00 uur)
Lunchplateau Basalt
voor 2 personen
bouillabaisse kroket, vissoep,
tonijn tataki, vissalade Basalt
rustiek brood, rouille
Hollandse garnalenkroketten
zuurdesem, cocktailsaus, saladegarnituur
Ambachtelijke rundvleeskroketten
zuurdesem, Dijon mosterd, saladegarnituur
Fingerfood
Noordzeekrab
aioli, citroen
Grote pelgarnalen
limoenmayonaise
Kleine bouillabaisse kroketten
rouille
Gefrituurde calamaris
citroendip, gremolata
Gefrituurde mosselen
aioli
Broodplank
makreeltapenade, olijfolie
Salades
Vissalade Basalt
gemengde groene salade
gefrituurde mosselen,
pelgarnalen, gerookte paling,
limoenmayonaise
Salade huisgerookte zalm
gemengde groene salade,
koolrabi, Granny Smith,
avocadomayonaise
Soepen
Vissoep Basalt
verse vis, crostini, rouille
Pompoensoep
Ras el Hanout,
geroosterde kikkererwten,
rustiek brood, olijfolie
Voorgerechten
Visbordje Basalt
bouillabaisse kroket, huisgerookte zalm, gerookte paling, Hollandse garnalen, limoenmayonaise, knoflookcrostini
6 Creuses
proeverij van de Chef of naturel
Bordje schaal & schelp
verschillende soorten schaal- & schelpdieren, aioli
Tonijn tataki
spicy salad, sesam crunch, wasabimayonaise
Huisgerookte zalm
koolrabi, Granny Smith, limoenmayonaise
Coquille & Gamba
waterkers, beurre noisette
hoofdgerechten
Rode poon
jus van schaaldieren, kokkels
Kabeljauw
gerookte boter
Heilbot
dragonsaus
Fish & chips
remoulade, pickles
Hele zeebaars
citroengras, rode peper, limoen, gember
Zeetong
Halve kreeft +350gram /
Hele kreeft +700gram
knoflookboter of naturel
Mosselen klassiek
alleen te bestellen in het seizoen
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur
hoofdgerechten
Vlees
Rouleau van parelhoen
morille, truffeljus
Vega
Gepofte zoete aardappel
komijn, yoghurt, feta macadamia, pane carasau
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur
Fruit de Mer
Plateau Fruits de mer royale
Verschillende koude
schaal- en schelpdieren
geserveerd met sausjes,
salade en brood
Plateau Fruits de mer de luxe
Verschillende koude
schaal- en schelpdieren +
halve kreeft geserveerd met
sausjes, salade en brood
Dessert
Hemelse modder
chocolademousse, crème anglaise
Tarte tatin
vers fruit, vanille-ijs
Selectie harde kazen
van de chef
notenbrood, chutney
Koffieplateau Basalt
koffie, likeur naar keuze, chocolade

