Menukaart

Lunch
(tot 15.00 uur)

Lunchplank voor
2 personen
klein vissoepje, crevettes, garnalenkroketjes
makreel rilettes, gerookte zalm, rustiek brood, salade
€ 18,50 p.p.

Rustieke bol gerookte zalm
ingelegde venkel, little gem, sjalot, belgische tuinkers, wasabimayonaise
€ 12,00

Rustieke bol vitello tonnato
van Zeeuws kalf
rucola, geroosterde pitten,
salsa verde
€ 12,00

2 ambachtelijke kroketten
garnaal of kalf
rustiek brood, salade en sausje
€ 14,00

Salades

Salade Basalt
gemengde groene salade, gerookte zalm makreel rilettes, rivierkreeftenvlees, yoghurt dressing, rustiek brood
€ 21,50

Salade Tonijn
gemende oosterse salade, tonijn tataki, wasabimayonaise, zeewier-sesam crunch,
soya dressing, papadum
€ 21,50

Fingerfood

2 ambachtelijke garnalenkroketten cocktailsaus, citroen
€ 12,00

6 scampi in look bitterballen
aioli, citroen
€ 9,50

Portie gekookte pelgamba`s
aioli, citroen
€ 12,00

Portie verse calamaris
krokante chorizo, lente ui, citroen
€ 13,50

Portie rustiek brood
makreel rilettes, olijf olie
€ 7,50

Soepen

Soep

Kreeftenbisque
rivierkreeft, room, rustiek brood, rouille 
€ 14,50
Sancerre

Zeeuwse vissoep
witvis, schelpen, room, rustiek brood, rouille
€ 12,50

(vissoep voor thuis € 22,50
1 liter &  kreeftensoep
€ 25,00 1 liter)

 

Voorgerechten

Tonijn tataki
spicy salad, soya dressing wasabimayonaise, zeewier sesam crunch
€ 14,50
Grüner Veltliner / Pinot Noir

Gemarineerde zalm
biet, ingelegde venkel landcress, citroenmayonaise
€ 14,50
Awarua Sauvignon Blanc

Ceviche van wilde zeebaars
kruidige tomatenvinaigrette, tuinkers, broodkrokant
€ 14,50
Palestra Verdejo

Bord gewokte mosselen
pernod, knoflook, room, venkel
€ 16,50
Grüner Veltliner / Picpoul

Halve kreeft gekookt
lauwwarm, kruidenboter, salade, citroen
€ 19,50
Vartely Chardonnay

Gebakken gamba’s
krokant buikspek, papadum, little gem sla, citroen mayonaise
€ 16,50
Vartely Rosé

Vitello tonnato van Zeeuws kalf
rucola, geroosterde pitten, salsa verde
€ 14,50
Verdicchio

Zeeuwse zomer creuses 6st
sjalot vinaigrette, citroen
€ 19,50
Xenius Cava Brut

Hoofgerechten

Kabeljauwhaas 
groene kruidenkorst, witte wijnsaus  
€ 26,50 
Palestra Verdejo 

Noorse zalmfilet  
schuimige hollandaisesaus, dille   
€ 24,50 
Vartely Chardonnay 

Gegrilde heilbotfilet  
black tiger gamba’s, schaaldierensaus   
€ 28,50 
Pinot Grigio  

Bouillabaisse  
witvis, schelpen, gamba`s, room 
rustiek brood, rouille 
€ 28,50
MAD Rosé  

Fish & Chips    
kabeljauw, remoulade, pikcles   
€ 19,50 
Verdejo /   Riesling    

Hele dorade van de plaat 
groene kruiden salsa, olijfolie, citroen  
€ 28,50  
Awarua Sauvignon Blanc   

Zeetong   
roomboter, peterselie, citroen   
(Dagprijs)
Vartely Chardonnay 

TIP! Gekookte Zeeuwse mosselen    
verse frites, sausjes, salade  
( Seizoen/Dagprijs ) 
Picpoul de pinet /  Zeeuwsche witte 

Catch of the day  
(vraag de staff/dagprijs)

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur

Dessert

Crème brûlée van vanille
caramel roomijs, witte chocolade crumble      
€ 11,50 
Moscatel

Panna cotta van kokosmelk  
limoensorbet, coulis van passievrucht    
€ 11,50 
Xenius Cava Brut 

4 kazen selectie van fromagerie Murre
notenbrood, chutney   
€ 14,00 
Graham’s 10y port

Koffie plateau  
likeur naar keuze, bonbons  
€ 10,00