Lunch
(tot 15.00 uur)
Lunchplateau Basalt
voor 2 personen
Hollandse garnalenkroketjes
kleintje bouillabaisse,
glaasje tonijn tataki
vissalade Basalt,
rustiek brood, rouille
Hollandse garnalenkroketten
zuurdesem, cocktailsaus, saladegarnituur
Ambachtelijke rundvleeskroketten
zuurdesem, Dijon mosterd, saladegarnituur
Fingerfood
Spinkrab
aioli, citroen
Grote pelgarnalen
limoenmayonaise
Scampi in look bitterballen
rouille
Gefrituurde calamaris
gremolata, citroendip
Broodplank
makreelboter, olijfolie
Salades
Vissalade Basalt
gemengde groene salade,
gerookte zalm,
gerookte makreel,
gefrituurde calamaris,
limoenmayonaise
Salade tonijn tataki
gemengde Oosterse salade,
gebrande tonijn,
zeewier-sesam crunch,
wasabimayonaise, soja dressing
Soepen
Vissoep Basalt
verse vis, crostini, rouille
Seizoenssoep
rustiek brood, olijfolie
Voorgerechten
Visbordje Basalt
Hollandse garnalen kroket,
gerookte zalm, gerookte makreel,
limoenmayonaise,
knoflook crostini
6 Creuses
proeverij van de Chef of naturel
Bordje schaalschelp
Verschillende soorten schaalschelpdieren
op een bord, alioli
Extra kaviaar bij te bestellen
Tonijn tataki
spicy salad, sesam crunch,
wasabimayonaise
Soft shell crab curry
Gele curry, zoete aardappel,
gefrituurde krab, mosselen
hoofdgerechten
Schol op de graat gebakken
gamba, kruidenolie
Kabeljauw
kruidenkorst van verse kruiden
en parmezaan, dionaise
Mosselen klassiek
sauzen, salade, friet
Mosselen klassiek
met chorizo, venkel, tomaat,
sauzen, salade, friet
Fish & Chips
remoulade, pickles
Hele dorade
ingelegd met citroen, tijm
dille, knoflook
Zeetong +350gram
dagprijs
Halve kreeft +350gram /
hele kreeft +700gram
Met look of kruidenboter
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur
hoofdgerechten
Vlees
Zeeuws bavette
Chimichurri
Vega
Truffelrisotto
Paddenstoelen, groene asperges
parmezaan
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur
Fruit de Mer
Plateau Fruits de mer royale
Verschillende koude
schaal- en schelpdieren
geserveerd met sausjes,
salade en brood
Plateau Fruits de mer de luxe
Verschillende koude
schaal- en schelpdieren +
halve kreeft geserveerd met
sausjes, salade en brood
Dessert
Aardbei romanoff
Hangop framboos, aardbei gemarineerd in vodka
dragon, vanille ijs, kletskop
Martinez Saez Moscatel
Crema Catalana
Sinaasappel, kaneel, karamelijs
Airen Vina Arpetos
Selectie harde kazen van de chef
notenbrood, chutney
Tip! Kies een lekker glaasje uit ons portassortiment
Quinta Santa Eufemia!
Ruby / Tawny 10y / Tawny 20y
Koffieplateau Basalt
koffie, likeur naar keuze, chocolade

