Menukaart

Lunch
(tot 15.00 uur)

Lunchplateau Basalt
voor 2 personen

Hollandse garnalenkroketjes
kleintje bouillabaisse,  
glaasje tonijn tataki
vissalade Basalt,
rustiek brood, rouille

Hollandse garnalenkroketten
zuurdesem, cocktailsaus, saladegarnituur

Ambachtelijke rundvleeskroketten
zuurdesem, Dijon mosterd, saladegarnituur

Fingerfood

Spinkrab
aioli, citroen      

Grote pelgarnalen
limoenmayonaise        

Scampi in look bitterballen
rouille      

Gefrituurde calamaris
gremolata, citroendip       

Broodplank
makreelboter, olijfolie

Salades

Vissalade Basalt
gemengde groene salade,
gerookte zalm,
gerookte makreel,
gefrituurde calamaris, 
limoenmayonaise

Salade tonijn tataki
gemengde Oosterse salade, 
gebrande tonijn,
zeewier-sesam crunch,
wasabimayonaise, soja dressing

Soepen

Vissoep Basalt
verse vis, crostini, rouille

Seizoenssoep
rustiek brood, olijfolie

Voorgerechten

Visbordje Basalt
Hollandse garnalen kroket,
gerookte zalm, gerookte makreel,
limoenmayonaise, 
knoflook crostini     

6 Creuses
proeverij van de Chef of naturel  

Bordje schaalschelp
Verschillende soorten schaalschelpdieren
op een bord, alioli
Extra kaviaar bij te bestellen

Tonijn tataki
spicy salad, sesam crunch,
wasabimayonaise        

Soft shell crab curry        
Gele curry, zoete aardappel,
gefrituurde krab, mosselen          

hoofdgerechten

Schol op de graat gebakken
gamba, kruidenolie

Kabeljauw
kruidenkorst van verse kruiden
en parmezaan, dionaise

Mosselen klassiek
sauzen, salade, friet

Mosselen klassiek
met chorizo, venkel, tomaat,
sauzen, salade, friet

Fish & Chips
remoulade, pickles

Hele dorade
ingelegd met citroen, tijm
dille, knoflook

Zeetong +350gram
dagprijs

Halve kreeft +350gram /
hele kreeft +700gram
Met look of kruidenboter

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur

hoofdgerechten

Vlees

Zeeuws bavette
Chimichurri

Vega

Truffelrisotto
Paddenstoelen, groene asperges
parmezaan

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur

Fruit de Mer

Plateau Fruits de mer royale
Verschillende koude
schaal- en schelpdieren
geserveerd met sausjes,
salade en brood

Plateau Fruits de mer de luxe
Verschillende koude
schaal- en schelpdieren +
halve kreeft geserveerd met
sausjes, salade en brood

Dessert

Aardbei romanoff
Hangop framboos, aardbei gemarineerd in vodka
dragon, vanille ijs, kletskop
Martinez Saez Moscatel

Crema Catalana
Sinaasappel, kaneel, karamelijs
Airen Vina Arpetos

Selectie harde kazen van de chef 
notenbrood, chutney

Tip! Kies een lekker glaasje uit ons portassortiment 

Quinta Santa Eufemia!
Ruby / Tawny 10y / Tawny 20y

Koffieplateau Basalt 
koffie, likeur naar keuze, chocolade