Menukaart

Lunch
(tot 15.00 uur)

Lunchplateau Basalt
voor
2 personen
2 Bouillabaisse kroketjes,
2 Crostini`s met Noordzee vissalade, Klein vissoepje, Glaasje tonijn tataki
Steak tartaar | Rustiek brood

Ambachtelijke garnalenkroketten
Brood, Cocktailsaus, Garnituur

Ambachtelijke rundvleeskroketten
Brood, Dijon mosterd, Garnituur

Salades

Oosterse vissalade
Tonijn tatak, Wakame, Sojadressing Sesamcrunch, Wasabimayonaise
Don Leon Rosé

Salade Surf & Turf
Gebakken gamba’s,
Slowcooked buikspek
Little gem, Frisse yoghurtdressing
La Motte Merlot

Fingerfood

Verse calamares
Aioli, Citroen

Bouillabaisse tapaskroketjes
Rouille, Citroen

Spinkrabpoten
Cocktailsaus, Citroen

Crostini’s
Noordzee vissalade, 
Groene kruiden

Broodplank
Makreel tapenade, Olijfolie

Soepen

Vissoep Basalt
Noordzee vis, Room,
Rouille, Croutons

Seizoenssoep
Rustiek brood, Olijfolie

Voorgerechten

Ceviche van koolvis
Zomers zoetzuur, Limoenmayonaise
Don Leon Verdejo

Tonijn tataki
Spicy seaweed salad, Soyadressing, 
Sesamcrunch, Wasabimayonaise
Don Leon Rosé

Slowcooked Buikspek & Gamba
Marokkaanse linzen salade,
Granaatappel, Waterkers
La Motte Merlot

Klassieke steak tartaar
Piccalilly, Kwartelei, Toast
Salentein Pinot Noir

2 Hollandse Garnalenkroketten
Brioche, Little Gem,
Cocktailsaus, Garnituur

Petit Plateau Fruits De Mer
Aioli, Citroen
Lábeille Picpoul de pinet

Plateau Zeeuwse Creuses 6st.
Sjalot vinaigrette, Citroen
Planas Cava Brut

hoofdgerechten

Zomer schol op de graat
Schuimige kreeftensaus, Gebakken gamba`s
Schreibeis Gruner Veltliner

Koolvisfilet
Witte wijnsaus,
Gestoomde Zeeuwse mosselen  
Riondo Pinot Grigio

Zalmfilet
Citroen-amandel crumble
Scott Sauvignon Blanc

Tijger zeewolffilet
Groene kruidenkorst,
Gepofte cherry tomaatjes
La Motte Chardonnay

Classic Fish & Chips
Doperwtencremè,
Pickles, Crevettes

Klassieke Zeeuwse mosselen
Salade, Verse frites, Sausjes  
Kleine Schorre Rivaner

Hele Dorade
Mediterrane kruiden, Olijfolie,
Citrus,  +/-600 gram  
Don Leon Verdejo

Hele of halve kreeft
Kruidenboter, Look
per 350gr.
La Motte Chardonnay

In Roomboter
Gebakken Zeetong

Citroen
La Motte Chardonnay

Catch of the day
(Zie bord)

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur

hoofdgerechten

Vlees

Steak
Bearnaisesaus
La Motte Merlot

Vega

Ravioli
Ricotta, Spinazie, Rucola
Gepofte cherry tomaatjes

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur

Fruit de Mer

Plateau Fruits de mer royale
Verschillende koude
schaal- en schelpdieren
geserveerd met sausjes,
salade en brood

Plateau Fruits de mer de luxe
Verschillende koude
schaal- en schelpdieren +
halve kreeft geserveerd met
sausjes, salade en brood

 

Dessert

Crème brûlée van vanille
Caramel roomijs, Koek crumble
Arpetos Airen

Limoen panna cotta
Couilis van gegrilde ananas, Kokos roomijs
Martinez Saez Moscatel

4 kazen proeverij
Notenbrood, Noten,
Vijgen chutney
Tip! Kies een lekker glaasje uit ons portassortiment
Quinta Santa Eufemia!
Ruby / Tawny 10y / Tawny 20y

Koffieplateau Basalt
Koffie & likeur naar keuze, Bonbons